291101_560.jpg

 

 

 

آینه جم : با توجه به افت بورس، این روزها بازار رمزارزها بسیار داغ شده و به نظر می‌رسد بخشی از سرمایه‌ مردم در ایران هم به سمت ارزهای دیجیتالی رفته است.

به گزارش آینه جم ؛ در این شرایط، در فضای مجازی و به‌خصوص کانال‌ها و گروه‌های شبکه‌های اجتماعی شاهد تبلیغ فروش ارز با قیمت کمتر هستیم و مجرمان سایبری در این ترفند، با تبلیغ ارز به قیمت کمتر از بازار به دنبال کلاه‌برداری هستند. احتمال گرفتار شدن در دام فیشینگ،‌ یکی از موارد مجرمانه در معاملات ارزی در بستر فضای مجازی است.

رئیس پلیس فتای بوشهر گفت: دو نفر از اعضای باند کلاهبرداری که در خرید و فروش رمز ارز دیجیتال فعالیت داشتند، دستگیر شد.

سرهنگ مهدی قاسمی عنوان کرد: با تلاش ماموران این پلیس دو نفر از اعضای اصلی باندی که به صورت حرفه‌ای و ماهرانه در خرید و فروش رمز ارز دیجیتال فعالیت داشتند و از چندین نفر در این خصوص کلاهبرداری کرده بودند، شناسایی و دستگیر شدند.

او افزود: با توجه به ارجاع تعدادی پرونده با موضوع کلاهبرداری در قالب پرداخت سود به شکل رمز ارز، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار تیم کارآگاهان این پلیس قرار گرفت.

 رئیس پلیس فتای استان بوشهر ادامه داد: در بررسی‌های اولیه مشخص شد که مالباختگان از طریق اینستاگرام با متهمان آشنا شده و با مشاهده پست‌های تبلیغاتی موجود در صفحات آن‌ها با وعده‌های سود سرشار و ارائه سیگنال‌های مطمئن سودآور خرید ارز خارجی، فریب خورده‌اند.

قاسمی عنوان کرد: متهمان در ادامه این ارتباط مجازی، با شگرد‌هایی ماهرانه، رمز و نشانی کیف پول الکترونیک افراد را در اختیار می‌گرفتند و پس از دادن سود‌هایی اندک در زمانی کوتاه، تمامی سرمایه‌ مالباختگان را به بهانه زیان غیر قابل پیش بینی بازار بورس خارجی، از حساب‌های آنان برداشت و کلاهبرداری می‌کردند.

او گفت: با وجود استفاده از روش‌های پنهان ساز هویتی، ماموران پلیس فتا موفق شدند با بهره‌گیری از روش‌های نوین کشف جرایم سایبری هویت واقعی متهمان و شگرد مجرمانه این افراد را شناسایی کنند که با هماهنگی مقام قضائی، دو نفر از اعضای اصلی این باند مجرمانه در عملیاتی هماهنگ دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.

رئیس پلیس فتای استان بوشهر افزود: متهمان در رویارویی با مستندات موجود به جرایم ارتکابی خود اعتراف کردند.

قاسمی بیان کرد: با توجه به شگرد مجرمان و تجهیزات هوشمند توقیفی از آنان، تعیین میزان دقیق ارزش ریالی و وجوه حاصل از کلاهبرداری این افراد، نیازمند تحقیقات تکمیلی است و تاکنون بیش از ۴۰ میلیارد ریال از مجموع سرمایه‌های مالباختگان به آنان بازگشت داده شده است.

او تاکیدکرد: اقدام‌های پلیسی و قضائی تا زمان روشن شدن تمامی زوایای پرونده و شناسایی همه مالباختگان ادامه خواهد داشت.

رئیس پلیس فتا استان بوشهر هوشیاری، آگاهی و اشراف اولیه کاربران را، مهمترین اصل در پیشگیری از کلاهبرداری برشمرد و به مردم توصیه کرد: فریب تبلیغات گسترده مرتبط با رمز ارز‌ها که در شبکه‌های اجتماعی و پیام رسان منتشر می‌شود را نخورند و قبل از هرگونه سرمایه گذاری یا فعالیت در حوزه رمز ارز‌ها و بورس خارجی، اطلاعات فنی و حقوقی لازم را در این زمینه به دست آورند تا بتوانند از سرمایه خود حفاظت کنند.

[کد خبر:AJ35800]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


نوشتن دیدگاه

جدیدترین مطالب