Zzzzzzz80020.jpg

 

آینه جم- مدیرکل هواشناسی استان بوشهر گفت: در شبانه‌روز گذشته، ایستگاه شبانکاره شهرستان دشتستان با ثبت 52 میلی‌متر بارش، بیشترین میزان بارندگی را در سطح استان به خود اختصاص داد.

 

به گزارش آینه جم پیام مساعدی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: پس از شبانکاره دشتستان، در سایر شهرستان‌ها ایستگاه دیلم با ۲۳ میلی‌متر، گناوه با ۱۳ میلی‌متر و بوشهر با ۱۱ میلی‌متر بارش، به‌ترتیب بیشترین میزان بارندگی را در استان ثبت کردند.

 

وی بیان کرد: بر اساس نقشه‌ها و مدل‌های پیش‌یابی هواشناسی، در ساعاتی از وقت امروز یکشنبه در برخی نقاط استان با افزایش پوشش ابر، احتمال وقوع بارش پراکنده باران همراه با رعدوبرق دور از انتظار نیست.

 

مساعدی ادامه داد: وضعیت جوی و دریایی استان بوشهر در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه در اغلب ساعت‌ها آرام پیش‌بینی می‌شود، اما از روز چهارشنبه با وزش بادهای شدید جنوبی و تداوم آن تا روز پنجشنبه، سواحل استان مواج و متلاطم خواهد شد

 

خبر تکمیلی/

میزان بارش ایستگاههای هواشناسی استان بوشهر از سامانه اخیر بارشی بر حسب میلیمتر تا ساعت 9 صبح 19/11/1404:

 

شبانکاره: 50.2

تنگ ارم:40

برازجان؛31.4

آبپخش:25.3

بندردیلم:23.2

بهرگان:18.5

دره بان ریز:16.8

جزیره خارک:14.9

جم:14.3

گناوه:13.3

سرمک:13

بوشهر فرودگاهی:10.7

چاهکوتاه:9.9

اهرم:8.1

کنگان:8.1

بندردیر:5.2

خورموج:4.9

عسلویه:0.2

 

 

 

 

 

[کد خبر:AJ52761]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


نوشتن دیدگاه

جدیدترین مطالب