آینه جم؛ در نشست کارگروه اشتغال شهرستان، با هدف ایجاد واحدهای تولیدی کوچک، تشکیل شد، عبدالله نادری تاکید کرد: برای رسیدن به توسعه پایدار با شرایط موجود، باید فرهنگ تولید را نهادینه ساخت.

به گزارش آینه جم؛ در نشست کارگروه اشتغال شهرستان، با هدف ایجاد واحدهای تولیدی کوچک، تشکیل شد، عبدالله نادری تاکید کرد: برای رسیدن به توسعه پایدار با شرایط موجود، باید فرهنگ تولید را نهادینه ساخت.  
 رییس کمیته  اشتغال  شهرستان ضمن بیان اثر مهم و مثبت الگوسازی از طریق بیان معنوی آن در رشد و تولید افزود: سرمایه گذاری در روستاها میتواند به جایگاه واقعی خود در همه زمینه ها برسد، که از طریق آموزش و اطلاع رسانی، آن را جهت دار کرد، تا به شکل یک ارزش خود را نشان دهد.
نادری تصریح کرد: با توجه به علاقه مردم به سرمایه گذاری در بخش خدمات وسود رسانی در کوتاهمدت، باید این علاقه را با فرهنگ سازی در بین مردم به بخش تولید برد.
فرماندار تشریح کرد: ظرفیت های خوب تولیدی، در تمامی قسمت های شهرستان وجود دارد، که با درایت مسئولین، می توان مسیر پیشرفت را به خوبی طی کرد.


 

 

[کد خبر:AJ6213]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


نوشتن دیدگاه

جدیدترین مطالب