آینه جم:نخستین همایش و نمایشگاه بین‌المللی ایران پتروکم با شعار حمایت از تولید دانش بنیان در صنعت پتروشیمی، پالایش و پترو پالایش روز گذشته با حضورعبدالعلی علی‌عسگری مدیرعامل هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس، عبدالمالکی دبیر شورای عالی مناطق آزاد، تجاری و صنعتی و علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی جزیره کیش آغاز بکار کرد.

به گزارش آینه جم به نقل از روابط عمومی پتروشیمی پارس شرکت پتروشیمی پارس که همواره با هدف حمایت از شرکت های دانش بنیان و تکیه بر توان تولید کنندگان داخل کشور در نمایشگاه های مختلف ، اینبار هم با جدیت بالایی اهداف خود را دنبال می کند.

شرکت پتروشیمی پارس از جمله شرکت‌های فعال در این نمایشگاه است که با هدف پوشش تقاضای بازار داخلی و جلوگیری از خروج ارز، ایجاد ارتباط مستقیم با تامین کنندگان و سازندگان تجهیزات و قطعات صنعتی با رویکرد تولید دانش‌بنیان و فناوارانه، حمایت و تکیه بر توان تولید کنندگان داخل کشوردر این نمایشگاه حضوری فعال دارد.

این نمایشگاه توسط هلدینگ خلیج فارس از سه‌شنبه ۲۶ تا پنجشنبه ۲۹ بهمن‌ماه ۱۴۰۲ به مدت سه روز از ساعت ۱۷ لغایت ۲۲ در محل مرکز همایش‌های و نمایشگاه بین‌المللی کیش با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت “مالی و پولی”، ” مجتمع‌های پتروشیمی”، “شرکت‌های دانش بنیان”، “مجتمع‌های پالایش و پترو پالایش” و ۴ هزار متخصص صنعت پتروشیمی به منظور تبادل دانش و تجربیات گشایش در حال برگزاری می باشد.

 

1000140502.jpg

1000140503.jpg

1000140500.jpg

1000140501.jpg

1000140507.jpg

1000140504.jpg

1000140505.jpg

1000140506.jpg

[کد خبر:AJ44653]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


نوشتن دیدگاه

جدیدترین مطالب