به گزارش خبرنگار آینه جم، حضرت آیت الله صفایی بوشهری در جمع اعضای شورای اسلامی استان بوشهر، با بیان اینکه استان بوشهر دارای یک جغرافیای بین‌المللی و فوق‌العاده ویژه است و تمام صنایع استراتژیک و ژئواستراتژیک نیز در این استان مستقر است، فرمودند: استان بوشهر با داشتن 937 کیلومتر مرز دریایی، همسایگی با کشورهای عربی حوزه خلیج فارس، همجواری با 4 استان کشور، قدرت تأثیرگذاری بسیار بالا در اقتصاد، سیاست و فرهنگ بر محیط پیرامونی، قدرت بالای نظامی و دفاعی، توانایی و ظرفیت‌های بالای سرزمینی، صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و نیروگاه اتمی، دارای جغرافیای فوق‌العاده ویژه‌ای است.

 

نماينده مقام معظم رهبري در استان و امام جمعه بوشهر همچنین افزودند: استان بوشهر با این جغرافیا و شرایط، گنج ایران است اما متأسفانه شهرستان‌های استان بوشهر از جهات مبلمان شهری، آب، برق، گاز، مراکز فرهنگی، مراکز کشاورزی و صنایع زود بازده، دچار مشکلات بسیار زیادی هستند.

 

ایشان در ادامه سخنان خود تصریح نمودند: استان بوشهر با داشتن این همه ظرفیت‌ها، قابلیت‌ها و توانمندی در عرصه تأمین خزائن مالی ایران، سهم فوق‌العاده کمی از توسعه و پیشرفت کشور دارد.

 

حضرت آيت الله صفايي بوشهري عنوان نمودند: یکی از علت‌های عدم پیشرفت و توسعه استان بوشهر در برخی زمینه‌ها، عدم مطالبه دانش بنیان و فنی با برنامه‌ریزی و کارشناسی داخلی است.

 

نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه بوشهر همچنین بیان داشتند: در استان بوشهر باید دارای یک سیاست راهبردی توسعه و پیشرفت دانش بنیان و فرهنگی باشیم.

 

ایشان در ادامه بیانات خود اذعان داشتند: یکی از مشکلات استان بوشهر، عدم عمق نگری تاریخی، دانش بنیانی و فوق‌ روز دیدن استان و نگاه کوتاه و سطحی است.

 

حضرت آيت الله صفايي بوشهري اظهار داشتند: استان بوشهر نباید با دیگر استان‌ها بلکه باید با کشورهای حوزه خلیج فارس و فراتر از آن با کشورهای اروپایی مقایسه شود چون این استان، یک استان بین‌المللی است.

 

نماينده مقام معظم رهبري در استان و امام جمعه بوشهر با بیان اینکه همزمان با رشد صنایع در استان، باید استان نیز رشد کند، ادامه دادند: در استان با داشتن این همه صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و نیروگاه اتمی، نباید در عرصه رفع صنایع آلایندگی، توسعه شهری، رفع فقر و اشتغال مشکلی وجود داشته باشد.

 

ایشان ابراز داشتند: اگر در استان بوشهر از توسعه و پیشرفت صنعت عقب بمانیم و نتوانیم آن را مدیریت کنیم؛ صنایع، ما را مدیریت می‌کنند.

 

حضرت آيت الله صفايي بوشهري همچنین افزودند: اگر اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا، نتوانند فضاهای شهری را مدیریت کنند، فشارها و تهاجم‌های صنعتی و غیر از آن، ما را مدیریت خواهند کرد.

 

نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه بوشهر در پایان تأکید نمودند: در استان بوشهر نیازمند یک نهضت احیاء اندیشه‌ی دانش بنیان توسعه و پیشرفت بر اساس کارشناسی‌ها و برنامه‌ریزی‌های دقیق و فوق روز با نگاه بین‌المللی و مدیریت جهادی هستیم.

 

محمد باقر رفیعی پورسخنگوی شورای اسلامی شهرستان جم در این جلسه ضمن ابراز خوشحالی از دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و تشکر از رهنمودهای دلسوزانه ایشان اظهار داشت با گذشت سالیان سال از برگزاری نماز جمعه در شهرستان جم و علی رغم قول های مکرر مسئولین هنوز مصلایی برای نماز گزاران جمی ساخته نشده است .

 

نماینده شهرستان در شورای عالی استان تاکید کرد ساخت مصلا از مطالبات مهم مردم جم می باشد ، ان شاء الله با عنایت حضرتعالی این مطالبه مهم محقق شود .

 

وی مسجد پیامبر اعظم (ع)جم به عنوان یکی از بناهای مهم و عظیم  ایرانی یاد کرد و گفت متاسفانه هنوز مشکل حقوقی و رضایت مالکین زمین مسجد حل نشده است .

 

رفیعی پور در خصوص تامین اعتبار مجتمع آدینه ستاد نماز جمعه جم ،تعیین تکلیف نماز جمعه بخش ریز و حل اختلاف نظرها در خصوص آن پرداخت.

 

 سخنگوی شورای شهرستان جم در بخش دیگری از سخنرانی خود پیرامون حوزه استانی ، نگاه  عمل گرایانه به فرهنگ و اعتلای ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را خواستار شد.

 

وی در پایان از استاندار بوشهر به خاطر انتخاب نادری فرماندار شایسته جم تقدیر نمود و خاطرنشان ساخت امیدواریم که اعتماد به نيروهاي جوان ،باتدبیر ، متعهد،متخصص،دلسوز و باتجربه بومي  همچنان تداوم داشته باشد.

لازم به ذکر است در ابتدای این دیدار، هر یک از اعضای شورای اسلامی استان بوشهر به بیان نکته نظرات خود پرداختند.

 اولین جلسه کمیسیون تخصصی برنامه بودجه و حقوقی شورای اسلامی استان بوشهر به ریاست محمد باقر رفیعی رئیس کمیسیون و با حضور سایر اعضا تشکیل گردید. در این کمیسیون دستور کار چهارگانه تشکیل شد و ابتدا گزارش گردش مالی شورای اسلامی استان در سه ماهه چهارم سال 92 به کمیسیون ارائه و به استماع حاضرین رسید.

 

در این کمیسیون همچنین موضوع تهیه ی پیش نویس بودجه پیشنهادی شورای استان جهت سال 93 مطرح و مقرر شد طبق فرمهای ویژه بودجه پیشنهادی شورا برای سال 93 تدوین ودر  جلسه شورا جهت تصویب ارائه شود.

 

همچنین در بخش دیگری از کمیسیون یاد شده راهکارهای اجرایی طرح دوفوریتی شورای عالی استانها در خصوص تامین بخشی از اعتیارات شوراهای فرادست نیز مطرح شد و مقرر شد شوراهای اسلامی شهرستانها با برگزاری نشست و دعوت از اعضای شورای اسلامی هر شهر موضوع را دستور کار قرار داده و با تفاهم و همکاری و بر اساس ضوابط در جهت تحقق این طرح تصمیمات لازم را اخذ نمایند.

 

رفیعی  پور در گفت وگو با خبرنگار آینه جم مستند به  وظایف و اختیارات شوراهای اسلامی استان  اظهار داشت یکی از وظایف تعریف شده در حدود وظایف و اختیارات شوراهای اسلامی استانها , تعیین حسابرس جهت بررسی عملیات هزینه و درامد شهرداریها و سازمان همیاری شهرداریها در جریان عملکرد یکساله آنان می باشد. و لذا شورای اسلامی استان در دوره ی چهارم نیز به دنبال تحقق این وظیفه قانونی خواهد بود.

 

وی برگزاری کارگروههای آموزشی , آشنایی با بودجه نویسی را یکی از ضرورت های شوراهای اسلامی خوانده و خواستار تشکیل جلسات آموزشی در این خصوصی گردید

 

 رفیعی پور همچنین بر احیای نظارت های قانونی و حقوقی شوراهای اسلامی در حدود اختیارات و وظایف قانونی شوراها تاکید نمود.

 

 

[کد خبر:AJ2734]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


نوشتن دیدگاه

جدیدترین مطالب