00000000000000000000000024598_orig.jpg

آینه جم: وزیر نفت با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای تکمیل فازهای پارس جنوبی و افزایش برداشت از این میدان مشترک، گفت: تحول بزرگی در پارس جنوبی شاهد هستیم.

به گزارش « آینه جم» ؛ بیژن نامدار زنگنه صبح پنجشنبه در بازدید از فازهای ۱۷ و ۱۸ پارس جنوبی اظهار داشت: دولت تدبیر و امید تلاش ویژه‌ای برای توسعه پارس جنوبی داشته است و با اولویت‌بندی فازها، گام‌های مهمی در این زمینه برداشته شده است.
وی با اشاره به تحقق وعده‌های دولت برای افزایش برداشت گاز از میدان مشترک پارس جنوبی، خاطرنشان کرد: با افتتاح فازهای جدید، برداشت گاز ایران از پارس جنوبی با کشور قطر برابر خواهد شد.
وزیر نفت به روند تکمیل پالایشگاه فازهای ۱۷ و ۱۸، فاز ۱۹ و فازهای ۲۰ و ۲۱ پارس جنوبی اشاره کرد و ادامه داد: تحول عظیمی در تکمیل این فازها شاهد هستیم.
وی افزود: برخی کارهای باقیمانده برای تکمیل فازهای پارس جنوبی در حال انجام است.بازدید از پالایشگاه‌های خشکی فازهای ١٧ و ١٨، ٢٠ و ٢١ و ١٩ پارس جنوبی و همچنین تاسیسات استحصال اتان فاز ١٢ پارس جنوبی و برخی از طرح‌های پتروشیمی واقع در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس از برنامه‌های سفر وزیر نفت بوده است.

بهره برداری از 20 میلیارد دلار سرمایه گذاری صنعت نفت در آینده ای نزدیک

وزیر نفت در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه امسال یک تحول بزرگ و رویداد تاریخی در صنعت نفت کشور رقم خواهد خورد گفت:در آینده ای نزدیک 20 میلیارد دلار سرمایه گذاری در صنعت نفت کشور به بهره برداری خواهد رسید.

وزیر نفت در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه همه فازهایی که در این دولت دارای اولوین نخست بودند به بهره برداری رسیده است گفت: فازهای 12 ،  15 و 16 ، 17و 18 ، 20 و 21 و 19 در اولویت راه اندازی قرار گرفتند و خوشبختانه همه این فازها هم اکنون به بهره بردرای رسیده است.
وی با بیان اینکه در دولت یازدهم 11 فاز پارس جنوبی به بهره برداری رسید گفت:  با بهره برداری از فازهای جدید پارس جنوبی ما توانستیم از سرمای زمستان سال گذشته علی رغم اینکه واردات گاز ما نسبت به سال 94 کاهش یافته بود با موفقیت عبور کنیم.
زنگنه با بیان اینکه در سال جدید یک رویداد بسیار بزرگ و تاریخی در صنعت نفت خواهیم داشت:ارزش طرح هایی که قرار است در آینده ای نزدیک به صورت رسمی افتتاح شوند به 20 میلیارد دلار می رسد که این موارد شامل فازهای جدید،مجتمع های پتروشیمی و همچنین برداشت از لایه نفتی پارس جنوبی می شود.
زنگنه در پاسخ به سوالی که از وی در خصوص اجرای سیسات  های اقتصاد مقاومتی پرسیده بود گفت: مقام معظم رهبری در سخنرانی خود در مشهد مقدس از عملکرد وزارت نفت در اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی ابراز رضایت داشتند  و خوشبختانه همه وظایف و طرح هایی که در این زمینه بر عهده  وزرات نفت بود  نظیر تولید،گاز رسانی ،ساخت داخل و ... ما توانستیم در تمامی این حوزه ها سربلند باشیم.
[کد خبر:AJ20991]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


دیدگاه‌ها   

0 # بهلول 1396-01-10 14:46
بنازمت که زمینه انعقاد و اجرای چندین کرسنت دیگر را کاملا فراهم نموده ای
پاسخ دادن | پاسخ به نقل قول | نقل قول کردن
0 # محمد 1396-01-11 21:26
با سلام
بهتر یه فکریم بحال پتروشیمی ها مخصوصا مبین کنید
ممنون
پاسخ دادن | پاسخ به نقل قول | نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

جدیدترین مطالب