89710_693.jpg

 

آینه جم- حمیدرضا دهقانی، ناوبان سوم تفنگدار نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و فرزند برومند شهرستان دشتستان، در جریان حمله جنایتکارانه و تروریستی آمریکا به جزیره جاسک در استان هرمزگان، به درجه شهادت رسید.

 

به گزارش آینه جم؛ محمد حیدری، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: ناوبان سوم تفنگدار نیروی دریایی، حمیدرضا دهقانی، در جریان حملات تروریستی شب گذشته آمریکا به منطقه جاسک، در راه دفاع از امنیت ملی و سرافرازی میهن به شهدای والامقام پیوست.

 

وی افزود: استان بوشهر تاکنون ۶۰ شهید والامقام را در راه حفظ امنیت ایران اسلامی تقدیم کرده است که از این میان، ۳۷ نفر در خاک استان به خاک سپرده شده و ۲۳ نفر نیز در سایر استان‌ها دفن شده‌اند.

 

روابط عمومی بنیاد شهید استان بوشهر ضمن ابراز همدردی با خانواده معزز شهید دهقانی و مردم شریف استان، اعلام کرد که جزئیات مربوط به مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر این شهید قهرمان، متعاقباً اعلام خواهد شد.

 

 

 

[کد خبر:AJ53912]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


نوشتن دیدگاه

جدیدترین مطالب