IMG-20241106-WA0029.jpg

 

آینه جم - ابراهیم قیصری:  حادثه تصادف هولناک شامگاه چهارشنبه در مسیر جم به سيراف نمونه‌ دیگر از کارنامه ضعيف مدیران دولت قبل بود که پروژه های مهم استان را به طور جدی پیگیری نکردند.

 

يکی از پروژه هایی که در یکسال گذشته بارها در شبکه های اجتماعی و رسانه‌های شهرستان جم به آن پرداخته شد بهسازي اتوبان جم-سیراف بود.

 

رسانه های خبري جم در زمینه هاي مختلف پروژه و کندی آن مطالب زیادی نوشتند اما کو گوش شنوا و مدیری که پیگیری کند.

 

همه‌ می دانستند که یکی از مهمترین مسیرهای ارتباطی جنوب کشور مسیر جم به سيراف است مسيري که روزانه هزاران نفر از مهندسان و نخبگان کشور از آن تردد می‌کنند تا موتور اقتصاد و انرژی کشور را روشن نگه دارند اما مسؤولان ارشد استان و شهرستان جم بعد از فوتی شهید رئیسی همه‌ چیز را فراموش کردند و بی انگیزگی مدیریتی هويدا بود تا این‌که حادثه‌ هولناک تصادف زنجیره ای رخ داد بلکه خون هايي ريخته شود و عده‌ای بيدار شوند.

 

پروژه بهسازي جم به سيراف بايد با حداقل‌ دو پیمانکار و کمتر از سه ماه تمام می‌شد نه اینکه بعد از حدود یک‌سال روزانه شاهد تصادف در این مسير باشیم.

 

امید می‌رود دکتر زارع استاندار جدید بوشهر( که برخلاف محمدی زاده) تجارب ارزشمند مدیریتی در استانداری ها و فرمانداری ها دارد زودتر دست‌ به کار شود و مدیران شهرستان ها را تعيين تکلیف نماید.

 

در مقطعی از کشور که پست‌ حساس استانداری‌ و فرمانداری ها براساس نگاه امنيتي و سیاسی و نه شایسته سالاری توزيع شد نتيجه اش همين است. حادثه زخمي و مجروح شدن حدود بیست نفر و بسته شدن ۵ ساعته مهمترین مسير ارتباطي کارکنان‌ نفت به شرکت‌هاي شان.

 

عملکرد برخي مدیران دستگاه اجرایی استان اینقدر ضعيف بوده که اعتراض نماینده جنوب استان نیز در پی داشته و اولین درخواستش از استاندار جدید این بوده که مدیران ضعیف را مرخص کند.

 

احمدی گفته‌ از استاندار جدید بوشهر می‌خواهم با مطالعه و بررسی، مدیران قوی را تقویت و مدیران ضعیف را مرخص کند.

 

بی انگیزگی مدیریتی سمی خطرناک است که هم اکنون دامن گیر مدیران استان شده‌ است و نیاز است استاندار جديد که با استقبال گسترده فعالان سیاسی و اجتماعی انتخاب شده ورود جدی داشته باشد.

 

 

تعلل در پروژه اصلاح جم-سیراف و تصادف های هولناک!/ضرورت پایان تکرار در راهداری استان بوشهر

    آینه جم- پروژه اصلاح اتوبان جم سیراف که از سال گذشته آغاز و با بستن قطعه به...

تصادف زنجیره ای در جاده جم-سیراف/ تاکنون 4 کشته و 9 مجروح/ توضیحات پليس راه بوشهر و هلال احمر استان+ تصاویر و جزئیات

  آینه جم-رئیس پلیس راه استان بوشهر: تصادف یک دستگاه تریلر با ۱۱ خودرو سواری در

 

 

[کد خبر:AJ47734]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


دیدگاه‌ها   

0 # سهروند 1403-08-17 08:49
با سلام
ضمن تشکر از دغدغه رسانه ها، باید گفت احداث باند دوم مسیر جم به فیروزآباد می بایست در اولویت مدیران هر دو استان بوشهر و فارس باشد... در ین محور روزانه شاهد تصادفات دلخراش و مرگ عزیران هستیم...
پاسخ دادن | پاسخ به نقل قول | نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

جدیدترین مطالب