در منطقه ناخون پاتوم در غرب بانکوک پایتخت تایلند یک جوان با استفاده از پر‌های مرغ غذا درست می‌کند.
به گزارش اینه جم به نقل از فرارو، سوراووت ۳۰ ساله می‌گوید که پر مرغ حاوی پروتئین است و اگر ما قادر به ارائه این پروتئین به دیگران باشیم تقاضا‌ها افزایش می‌یابد و منجر به این می‌شود که دیگر پر مرغ‌ها به عنوان زباله دور ریخته نشود.

او گفت که حدود ۲.۳ میلیون تن پر مرغ در سال فقط در اروپا دور ریخته می‌شود که این یک پتانسیل بسیار بزرگ به نظر می‌رسد.

این جوان تایلندی که در لندن تحصیل کرده می‌گوید که ایده اش در دست تحقیق و توسعه است با این حال نمونه‌های اولیه غذای او در نظر برخی‌ها را به خود جلب کرده است.

برای نمونه سوراووت پر مرغ را به استیک گوشت گاو در کنار پوره سیب زمینی و سالاد افزود. این غذا باعث شد که یک استاد علوم غذایی دانشگاه کاستسارت از آن استقبال کند. به گفته این استاد دانشگاه این امکان وجود دارد که ایده این جوان به یک منبع غذایی جایگزین تبدیل شود.

[کد خبر:AJ34508]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


نوشتن دیدگاه

جدیدترین مطالب