000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000opy.jpeg

 

 

 

آینه جم: در تازه‌ترین دردسر استقلالی‌ها، فیفا با شکایت شاهین بوشهر پنجره نقل‌ و‌ انتقالات این باشگاه را بست.

به گزارش آینه جم، فیفا تیر ماه سال جاری در نامه‌ای به فدراسیون فوتبال اعلام کرد که استقلال باید حق رشد محمد محبی و مهدی قایدی را به باشگاه شاهین بوشهر پرداخت کند. باشگاه استقلال ۴۵ روز برای این کار فرصت داشت اما اتفاق خاصی در این باره رخ نداد تا فدراسیون جهانی فوتبال پنجره نقل و انتقالاتی این باشگاه را ببندد و مشکلات آبی‌ها بیش از گذشته شود.

به این ترتیب محمدجواد کیا و گوستاوو بلانکو دو بازیکن جدید استقلال تا زمانی که طلب باشگاه شاهین بوشهر پرداخت نشود، نمی توانند رسما در این تیم حضور داشته باشند.

 

طلب شاهین از استقلال چقدر است؟

مالک باشگاه شاهین مدعی است مسئولین باشگاه استقلال توجهی به درخواست آنها نداشته‌اند و مدام کار را به افراد دیگر باشگاه پاس می‌دادند و در آخر هم گفته‌اند که پولی در باشگاه نیست و به کنایه از مالک شاهین خواسته‌اند اگر می‌توانند به استقلال کمک کنند‌.

علیرضا نعمتی در خصوص طلب‌شان از استقلال که بعد از ۴۵ روز منجر به بسته شدن پنجره‌شان شده گفت: ۲۶۱.۹۷۹ یورو در پرونده محمد محبی بوده است که برای استقلال پولی هم نمی‌شود. ما حساب کردیم هر دو پرونده روی هم ۵۰۰ میلیون تومان هم نمی‌شود. برای قایدی هم ۱۰۳۳۱درهم است که هر کدام به علاوه ۵درصد سود سالانه که از ۱۸سپتامبر ۲۰۲۲ باید پرداخت شود.

او در مورد فرستادن نامه به روستوف برای حق رشد محبی بیان کرد: فدراسیون فوتبال باید به سامانه الکترونیکی فیفا وصل شود. الان به روسیه و باشگاه روستوف نامه زده‌ایم که نتوانستیم جواب رای‌اش را بگیریم چون فدراسیون به سامانه الکترونیکی فیفا وصل نشده است. تمام باشگاه‌ها متضرر خواهند شد و آن وقت فدراسیون فوتبال باید خسارات سنگینی به باشگاه‌ها پرداخت کند.

[کد خبر:AJ42826]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


نوشتن دیدگاه

جدیدترین مطالب