
آینه جم؛ سید علیرضا سنگی فرد رئیس اداره آموزش وپرورش عسلویه:
باعنایت به تاکیدات حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی مبنی بر ضرورت تحول بنیادی در آموزش و پرورش، فصل سوم سند تحول و نیز افق چشم انداز علمی 1404 شمسی که ایران را کشوری توسعه یافته با جایگاه اول اقتصادی،ع لمی و فناوری در سطح منطقه باید باشد.
مسئولین اداره آموزش و پرورش در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در نیل به اهداف سند چشم انداز و تحول بنیادین با بهره گیری از تجارب و نظرات مدیران و کارشناسان تعلیم و تربیت شهرستان و به منظور خدمت به پیشرفت علمی دانش آموزان به ویژه مدارس متوسطه 1و2 اقدام به برنامه ریزی جهت اجرای طرح تجمیع و ادغام رشته های نظری و پایه های متوسطه 2 درشرایط فعلی نموده است.
این طرح با هدف کیفیت بخشی به امر آموزش با توجه به کمبود دبیر تخصصی در علوم پایه و عدم تشکیل کلاس های زیر نرم مطرح گردیده است. با ایمان به این کار علمی و افق نگاهمان به داشتن آینده ای درخشان برای دانش آموزان منطقه، متاسفانه به دلیل بعضی از خرده فرهنگ های تعصبی موجود، این طرح با مقاومت و مخالفت مقامات محلی مواجه شده است، حتی طرح دوره ای کردن مدارس ابتدایی با وجود تاکید فصل سوم سند بر دوره ای شدن مقطع ابتدایی به دو دوره اول و دوم به دلیل سایه ی تعصب و جناحی بعضی مقامات محلی در تعدادی از مدارس مقهور به شکست شده است.
آموزش و پرورش عسلویه درسال تحصیلی 94_95 با مشکل شدید کمبود نیروی انسانی در دوره های ابتدایی و متوسطه روبرو می باشد، تعداد 24 نفر آموزگار و بیش از 2000ساعت در متوسطه 1و2 از کمبودهای سال تحصیلی پیش رو است.
مسائل و مشکلات رفاهی و معیشتی معلمان عسلویه با وجود آلایندگی ها و تبعیض حقوقی هنوز جز معادلات بی جواب وزارت خانه های نفت و آموزش و پرورش مانده است. معمولا رسم است که اگر پیمانکار شرکتی قرار شد کاری در صنعت و یا غیره انجام دهد وظیفه دارد قبل از شروع به کار جهت نیروهای استخدامی خویش اقدام به تجهیز کارگاه با امکانات خوب یا عالی نماید. حال آموزش و پرورش عسلویه حدود 400 نیروی غیر بومی خانم و آقا از اول مهرماه تا اواخر آبانماه بی خانمان و سرگردان درسطح شهرستان دارد !، این بی توجهی به وضعیت رفاهی و معیشتی معلمان علیرغم میل باطنی این قشر شریف جامعه، منجر به افت تحصیلی دانش آموزان ،تحقیر شخصیت معلم در دید عموم و گاها مسائل آبرو و حیثیتی برای همکاران خانم گردیده است.
امید است مقامات عالی وزارتخانه های نفت و آموزش و پرورش با تدبیر شایسته خویش امید و انگیزه در دل فرهنگیان و دانش آموزان عسلویه، پایتخت اقتصاد و انرژی کشور، شکوفا نمایند.
[کد خبر:AJ5820]