170220735.jpg

 

آینه جم- رئیس شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی منطقه پارس گفت: سهم این شورا از بودجه یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی مسئولیت اجتماعی صنعت پتروشیمی برای سال آینده ۵۲۵ میلیارد تومان است که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش دارد.

به گزارش آینه جم حجت نظری روز دوشنبه در نشست با شورای هماهنگی روابط عمومی دستگاه های اجرایی استان بوشهر اظهار کرد: براین اساس سهم شرکت‌های پتروشیمی باید مشخص، ابلاغ و در مجامع شرکت‌ها تصویب شود تا پس از آن این سهم از شرکت‌ها گرفته و به نیابت از آنها براساس اولویت‌های تعیین شده هزینه شود.

وی با تاکید براینکه بودجه شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی باید در کنار بودجه استان قرار گیرد اظهار کرد: با تلاش‌های انجام شده بودجه شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی منطقه پارس از ۱۰۰ میلیارد تومان سال ۱۴۰۰ به ۳۲۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ افزایش یافته است و همچنان با تدابیر صورت گرفته این رقم افزایش می‌یابد.

نظری بیان کرد: با وجود هزینه‌هایی که به شکل‌های مختلف از سوی شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی منطقه پارس در حال انجام است اما هنوز آن رابطه و اتفاق خوب بین صنعت و جامعه پیرامونی رخ نداده است.

وی اظهار کرد: مسئولیت‌های اجتماعی در بخش‌های مختلف آموزشی، درمان، سلامت، ورزش، زیرساخت‌های امور فرهنگی، مذهبی و بخش‌های مختلف تعریف شده است.

به گفته نظری، مشارکت در طرح‌ها و تامین اعتبار لازم متناسب با پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها از جمله سیاست‌های شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی منطقه پارس است.

وی با تاکید براینکه شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی منطقه پارس سازمان اجرایی خیلی گسترده ندارد ادامه داد: سال گذشته این شورای از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان تا ۱۰۰ میلیارد تومان در پروژه آبرسانی سیراف - جم مشارکت داشته است.

رئیس شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی منطقه پارس با بیان اینکه این شورا دستگاه اجرایی نیست گفت: متولی مدرسه،دانشگاه و بیمارستان سازی مشخص است و این شورا در کنار سایر دستگاه‌ها به‌عنوان یک خیر کمک‌های خود را در قالب مسئولیت اجتماعی ارائه می‌دهد.

نظری ادامه داد: مسئولیت‌های اجتماعی به لحاظ قانونی الزامی نیست و هیچ قانونی نیز برای آن تعریف نشده است اما به لحاظ اخلاقی به‌عنوان یک وظیفه و الزام تلقی می‌شود.

به گفته نظری، چارچوب مسئولیت اجتماعی مشخص و محصور شده نیست و نباید اجازه داد این مسئولیت دولتی شود چون در این حالت این مسئولیت تنها به‌عنوان یک منبع مالی دولتی شناخته می شود و هیچ اتفاقی نمی افتد.

وی برگزاری نمایشگاه صنایع دستی، تامین سرمایه در گردش کارگاه‌های خیاطی با هدف ایجاد و رونق اشتغال، پرداخت ۱۰ میلیارد تومان برای آزادی ۶۱ زندانی جرائم غیر عمد، مشارکت در احداث مدرسه و دانشکده فنی مهندس جم تنها بخشی از فعالیت‌های شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی منطقه پارس است.

نظری با بیان اینکه حوزه مسئولیت اجتماعی محدود نیست بلکه سرمایه گذاری است که در تعامل با جامعه محیطی تعریف و اجرا می‌شود افزود: قرار است مددجویان زیر پوشش کمیته امداد تا سال ۱۴۰۴ معادل ۵۰ درصد کاهش یابند و همچنین تا سال آینده نیز مدرسه‌های سنگی و کانکسی در استان بوشهر جمع آوری شود.

وی از خبرنگاران خواست به‌عنوان چشم و نگاه بیدار جامعه کمک کنند موضوع مسئولیت اجتماعی خیلی دولتی نشود چرا که ما می‌خواهیم سرمایه گذاری بیشتری در این حوزه انجام شود اما باید شرایط آن فراهم شود.

رئیس شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی منطقه پارس گفت: جامعه پیرامونی ما امروز از مواهب صنعت یا بهره مند نشده و یا آنطور که شایسته مردم بوده در این زمینه نتیجه مورد نظر رخ نداده و این درحالی است که مردم باید مواهب و شیرینی صنعت را در زندگی روزانه خود احساس کنند تا بتوانند رابطه خوبی با مهمانان خود برقرار و به نوعی هر دو از مواهب زندگی در کنار هم استفاده کنند.

وی با تاکید بر اصلاح نگاه جامعه افزود: صنعت پتروشیمی سال گذشته بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان ثروت ملی ایجاد کرده، بیش از ۲۵ هزار میلیارد تومان مالیات و چهار هزار میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده پرداخت کرده واین درحالی است که اگر صنعت پتروشیمی این درآمد را نداشت حقوق بازنشستگان پرداخت نمی‌شد.

نظری ادامه داد: وظیفه صنعت پتروشیمی تامین ثروت ملی بوده اما در کنار ایجاد این ثروت وظیفه ما است که با ارائه کمک‌هایی به جامعه پیرامونی زمینه رشد و توان افزایی منطقه را نیز ایجاد کنیم.

وی یادآور شد: در راستای جهاد تبیین و امید افزایی باید گام‌های برداشته شده از سوی صنعت برای رشد و توسعه منطقه بیان شود چرا که هرقدر کارهای نیکوکارانه بیان شود مشارکت خیران نیز بیشتر می‌شود.

نظری با اشاره به تولید ۷۰ درصد گاز کشور در عسلویه گفت: از ۷۰۵ میلیون مترمکعب گاز تولیدی روزانه ۴۰ میلیون مترمکعب خوراک شرکت‌های پتروشیمی است که در منطقه مشغول به فعالیت هستند.

وی گفت: در زمان حاضر بالغ بر ۴۰ شرکت پتروشیمی در عسلویه وجود دارد که از این شمار ۱۸ شرکت تکمیل و در حال بهره برداری و مابقی در حال ساخت هستند.

رئیس شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی منطقه پارس اظهار کرد: به لحاظ رتبه بندی امنیتی عسلویه جزء مناطق حیاتی کشور به شمار می‌رود و یک لحظه توقف آن می‌تواند تمام کشور را دچار مشکل کند.

وی یادآور شد: روزانه ۴۰ میلیون مترمکعب گاز خوارک شرکت‌های پتروشیمی است که تقریبا ۳۵ میلیون تن محصول در پتروشیمی ها تولید می‌شود

[کد خبر:AJ41193]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


نوشتن دیدگاه

جدیدترین مطالب