
به گزارش آینه جم به نقل از روابط عمومی دانشکده فنی و مهندسی جم، رئیس این دانشکده ضمن اعلام این خبر موفقیت اظهار داشت: دانشجویان مستعد و پرتلاش این دانشکده موفق به کسب رتبه های اول تا سوم در مسابقه رویداد شتابدهی مرکز شتابدهی موج دانشگاه خلیج فارس در زمینه کسب و کارهای استارت آپی گردیدند.
مهدی باقری قلعه نوئی گفت: این رویداد در روزهای 5شنبه و جمعه مورخ 25 و 26 آذرماه در دانشگاه خلیج فارس، با رقابت بیش از 60 نفر از دانشجویان و فعالان حوزه های کسب و کار مرتبط با فناوری اطلاعات در قالب 20 تیم برگزار گردید، که تیمها پس از دو روز رقابت، ایده های کسب و کار خود را به داوران ارائه کردند و از بین این تیمها، 8 تیم برتر مجوز استقرار در مرکز شتابدهی موج دانشگاه خلیج فارس و بهره مندی از حمایتهای آن مرکز را دریافت نمودند.
وی همچنین افزود: رتبه ی اول به تیم
iBeauty،
رتبه دوم به تیم
Pro-tech
هردو از آزمایشگاه توسعه نرم افزار و رتبه سوم به صورت مشترک به تیمهای
Wings
از آزمایشگاه توسعه نرم افزار دانشکده فنی جم و تیم لیانو از دانشگاه خلیج فارس بوشهر رسید.
باقری در ادامه بیان داشت: همچنین قابل توجه است که از بین 8 تیم برگزیده تعداد 5 تیم از دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی جم می باشد.
رییس این دانشکده همچنین در مورد جوایز این مسابقه گفت: جایزه ویژه برای تیم های اول تا سوم هرکدام ۱۰ میلیون تومان در راستای توسعه کسب و کارشان خواهد بود.
مهندس باقری با ابراز خرسندی از کسب این موفقیت بیان داشت: باعث افتخار است که در یکسال گذشته دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی جم تحت حمایت آزمایشگاه توسعه نرم افزار، در دو مسابقه از این نوع شرکت کرده اند و در هر دو مورد موفق به کسب مقام برتر شده اند. جای بسی خرسندی و افتخار است که چنین دانشجویان پرتلاش و کارآفرینی در دانشکده فنی مهندسی و شهرستان جم حضور دارند.
باقری در پایان گفت: به این دانشجویان عزیز و اساتید گرانقدرشان تبریک ویژه عرض نموده و برایشان آرزوی توفیق روز افزون داریم.










