آینه جم : بازی مدعیان صعود در لیگ دو کشور به مساوی ختم شد.

به گزارش آینه جم  در هفته 22 لیگ دسته دوم کشور، تیم شاهین بندر عامری در ورزشگاه تختی یاسوج به مصاف تیم صدرنشین دنای یاسوج رفت که این بازی با نتیجه مساوی صفر بر صفر به پایان رسید.

در این دیدار که با استقبال 5 هزار تماشاگر یاسوجی برگزار شد، تیم شاهین بازی بهتری نسبت به تیم میزبان ارائه داد و موقعیت های گلزنی داشت که از دست رفت.

در پایان رقابتهای این هفته، تیم دنای یاسوج با 43 امتیاز در رده اول و تیم شاهین بندر عامری با 41 امتیاز در رده دوم قرار دارد. تیم شاهین بندر عامری در بازی بعدی خود روز یکشنبه 24 خرداد در گرگان به مصاف تیم آسمان گلستان خواهد رفت.

ایرانجوان بوشهر  روی نوار مساوی

تیم ایرانجوان بوشهر دیگر تیم این گروه نیز در ورزشگاه شهید بهشتی در یک بازی پرحاشیه در برابر تیم چوکای تالش به نتیجه تساوی یک بر یک بسنده کرد تا همچنان در رده های پایین جدول لیگ دو که 3 تیم سقوط می کنند همچنان برای نجات از سقوط تلاش کنند.

تقابل شاگردان مهدی کریمیان و پژمان نوری، تبدیل به ماراتنی سخت شد. نیمه اول با وجود گرمای زیاد بدون گل مساوی خاتمه یافت. اما نیمه دوم آبستن اتفاقات داغ و جنجالی بود که در راس آن داور مسابقه قرار داشت. در ابتدا با اعلام یک ضربه پنالتی به سود چوکا کلید جنجال بود و سکوها و زمین را ملتهب کرد، در نهایت پنالتی منجر به گل اول شاگردان نوری شد.

در ادامه کریمیان سعی کرد تیمش را رو به جلو هدایت کند و فشار زیادی آورد در این بین چند تعویض کرد تا نتیجه بازی را برگرداند و در آخرین دقایق توسط علیرضا ابراهیمی به گل تساوی رسیدند. بعد از گل داور مسابقه ۱۰ دقیقه وقت تلف شده برای نیمه دوم در نظر گرفت، اما در شرایطی که بازی هر لحظه بوی گل می‌داد داور در تصمیم عجیب و بحث‌برانگیز دیگری در دقیقه ۵+۹۰ صوت پایان مسابقه را زد تا جنجال‌های این دیدار حساس را تکمیل کند، تصمیمی که منجر به اعتراضات شدید کادرفنی، بازیکنان و تماشاگران شد.

ایرانجوانی ها روز یکشنبه 24 خرداد در ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر به مصاف تیم دنای یاسوج خواهند رفت که موفقیت آنها در این بازی، می تواند هم خودشان را از انتهای جدول بالا بکشد، هم به کمک شاهین بندر عامری برای صعود بیاید.

گفتنی است ملوان بوشهر دیگر نماینده استان در لیگ دو فوتبال کشور که در گروه الف مسابقات قرار دارد، این هفته در خانه سپیدرود رشت بانتیجه یک بر صفر شکست خورد تا در رده یازدهم باقی بماند.

[کد خبر:AJ53652]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


نوشتن دیدگاه

جدیدترین مطالب