«آینه جم» جشنواره غذای سالم با تاکید بر غذاهای بومی و سنتی با حضور مسئولین شهرستان دیر در بیمارستان امام هادی (ع) دیر و پارک گلدانو شهر آبدان برگزار شد.

به گزارش «آینه جم» سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر پیش از ظهر سه‌شنبه در حاشیه برپایی این جشنواره اظهار کرد: برگزاری جشنواره‌های غذا سالم سبب ترغیب به پخت غذاهایی با فاکتورهای سلامت و در نتیجه ارتقای فرهنگ سلامت در جامعه خواهد شد.

https://media.mehrnews.com/d/2018/02/13/3/2716474.jpg

احمد آخوندی گفت: این جشنواره که به مناسبت بسیج اطلاع رسانی تغذیه و با هدف اصلاح و ارتقای فرهنگ تغذیه برگزار شد سعی بر ترویج و احیای غذاهای سالم و محلی دارد که نقش موثری در سلامت انسان‌ها دارند.

وی افزود: بیش از ۵۰ نوع غذای سنتی و محلی از جمله آش، شله، انواع ژله، غذای محلی، انواع سالاد و دسر در این جشنواره به نمایش گذاشته شد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر با تاکید بر مصرف غذاهای محلی سالم اظهار داشت: رابطه مستقیم غذا با تندرستی و سلامت جسمی و حتی روانی مورد تأکید و تایید دانشمندان علوم تغذیه است، بنابراین غذاهای محلی با توجه به ارزش غذایی بالا جایگزین مناسبی برای غذاهای امروزی است.

وی یکی از عوامل اصلی ابتلا به بیماری فشار خون را تغذیه نامناسب و میزان بالای استفاده از نمک در غذاهای مصرفی دانست و یادآور شد: گرایش به غذاهای فست فودی که غالبا شور مزه بوده و در تهیه آنها از میزان بالای نمک استفاده می‌شود سلامت جسمانی افراد جامعه را تهدید کرده و آنها را در معرض ابتلا به بیماری فشار خون قرار می‌دهد.

آخوندی افزود: شرکت کنندگان در این جشنواره با معرفی غذای خود از طرز تهیه آن، مواد استفاده شده، میزان کالری، میزان استفاده از طعم دهنده‌ها و نمک و همچنین میزان غنای پروتینی به رقابت پرداختند.

در پایان پس از پایش و ارزیابی غذاهای تهیه شده به افراد برتر که شاخص‌های مهم غذایی اهم از استفاده از گروه‌های اصلی غذایی، عدم استفاده از رنگ‌های غیر مجاز، عدم استفاده از روغن جامد، سفره آرایی مناسب، رعایت نکات بهداشت مواد غذایی و طمع و مزه مطلوب رعایت کردند هدایایی تقدیم شد.

در این مراسم فرماندار دیر، معاون سیاسی اجتماعی فرماندار ، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر و جمعی از مسئولین شهرستان حضور داشتند.

[کد خبر:AJ24052]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


نوشتن دیدگاه

جدیدترین مطالب