آينه جم: همزمان با اجلاس جهانی جامعه ایمن مشهد ۲۰۱۷، نخستین جشنواره جهانی کاریکاتور «جامعه ایمن» برگزار شد.

به گزارش آينه جم، هنرمندان ۴۲ کشور با ۹۱۵ اثر در نخستین جشنواره جهانی کاریکاتور «جامعه ایمن» شرکت کردند و از میان ۹۱۵ اثر رسیده به دبیر خانه و پس از داوری مرحله اول ۱۸۳ اثر برای نمایشگاه انتخاب شدند و در داوری مرحله دوم شش اثر برتر برای اهدای جوایز انتخاب شدند که ابوالقاسم طحانیان هنرمند دشتستانی جز شش نفر برگزیده این جشنواره بوده است.

جوایز نخستین جشنواره جهانی کارتون «جامعه ایمن» به ترتیب نفرات اول تا سوم شامل ۱۵۰۰ دلار به همراه لوح و تندیس جشنواره، ۱۰۰۰ دلار به همراه لوح و تندیس جشنواره و ۷۵۰ دلار تندیس و لوح تقدیر جشنواره و همچنین سه جایزه هر کدام به ارزش ۱۰میلیون ریال به سه هنرمند برگزیده ایرانی اهدا شد.

به گزارش اتحاد خبر، محورهای نخستین جشنواره جهانی کاریکاتور «جامعه ایمن» ایمنی و حمل و نقل درون شهری، ایمن‌سازی پیاده‌روها، سلامت، بهداشت، محیط زیست و جامعه ایمن، جامعه ایمن و سلامت روح و روان، تغذیه و جامعه ایمن، ایمنی در اماکن و محیط های شهری، محیط زیست و جامعه ایمن، هوشمند سازی و جامعه ایمن، آموزه‌های دینی و جامعه ایمن بوده است.

گفتنی است، ابوالقاسم طحانیان هنرمند و کاریکاتوریست 30 ساله دشتستانی و عضو انجمن هنرهای تجسمی برازجان است که دو اثر کاریکاتور وی به مرحله نهایی این جشنواره جهانی راه یافته بود.










[کد خبر:AJ20804]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم

کانال تلگرامی پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم