آینه جم: با حضور معاون شرکت مهندسی آبفا کشور، مسعود نصوری به عنوان مدیرعامل جدید شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر معرفی شدند.

به گززارش «آینه جم؛ نصوری سابقه مدیرعاملی سازمان منطقه ویژه پارس، معاونت عمرانی استانداری، مدیرکل نوسازی مدارس استان داشته و پیش از اینها به عنوان معاون شرکت آبفا روستایی فعالیت کرده است.

در این مراسم از تلاش های سه ساله روح الله طاهریان پور در سمت مدیرعاملی تقدیر به عمل آمد.

نصوری: هیچ جا برایم نشاط و برکت کار در روستا نداشته است

مدیرعامل جدید شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر گفت: از خدای خود شاکرم که زمینه و توفیق مجدد خدمتگزاری در بخش آب به ویژه در بخش آب روستایی و سقایی مردم را به بنده اعطا کرده است.

مسعود نصوری سقایی مردم را توفیق و اقدامی با برکت و مقدس عنوان کرد که نصیب مجموعه آبفا شده و اظهارداشت: شايد هيچ يک از امور ديگر به اندازه آبرساني و سقائي مردم، ارزش و اهميت نداشته باشد، بنابراين اين فرصت را بايد مغتنم شمرد و با همه وجود و با اخلاص کامل براي رضاي خدا، اين خدمت را انجام دهیم.

نصوری اضافه کرد: طی سالیان اخیر توفیق خدمتگزاری در بخش های مختلف را داشته ام اما شادابی، نشاط و برکتی که در کار روستایی به ویژه آبرسانی وجود داشته، در هیچ جای دیگر نظاره گر نبوده ام.

نصوری به فرهنگ و روحیه جهادی کارکنان شرکت آبفا روستایی اشاره کرد و گفت: همین فرهنگ و روحیه جهادی بوده که به ماد یاد داده هرجا که نیاز به خدمت باشد همچون یک سرباز آماده خدمتگزاری باشیم. حکم بنده در یک شرکت سرمایه گذاری خصوصی نفتی هم در آستانه ابلاغ بود، ولی به دلیل نیازی که وزارت نیرو به حضور بنده داشت، آماده خدمتگزاری در این مجموعه شدم.

مدیرعامل جدید آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر با تاکید بر ارائه خدمت صادقانه و بی منت به مردم، ابراز امیدواری کرد: با بهره گیری از سرمایه منابع انسانی و سرمایه های اقتصادی و هماهنگی و همدلی مدیران آب استان بتوانیم خدماتی در خور شأن مردم به آنان ارائه کنیم.

فکر می کردیم مشکل آب بوشهر برطرف شده

معاون برنامه ریزی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور نیز گفت: اقدامات ارزشمندی طی سالیان اخیر در حوزه آب استان بوشهر صورت گرفته، اما همچنان نیازمند تلاش و صرف هزینه های بیشتر در این زمینه هستیم.

علی اصغر قانع افزود: سال 86 که در بوشهر خط آبرسانی خلیج فارس به بهره برداری رسید، تصور می کردیم مشکل استان و حداقل شهر بوشهر رفع می شود، ولی امروز شاهد نوبت بندی هستیم، در حالی که طبق اطلاعات من، هیچ مرکز استانی نوبت بندی آب ندارد که این هم بدهکاری ما به مردم بوشهر است.

وی افزود: انتظار می رود با وارد شدن آبشیرین کن 10 هزارمترمکعبی بوشهر با همه ظرفیت و اجرایی شدن آبشیرین کن های جدیدی که مجوز آن صادر شده، این بدهی به بوشهر جبران شود.

قانع با اشاره به اجرای خط آبرسانی به شهرستان جم گفت: این پروژه بزرگترین طرح آبرسانی روستایی کشور بشمار می رود که 170 میلیارد تومان جهت اجرای خط آبرسانی آن در نظر گرفته شده و انتظار می رود تا ابتدای سال 97 به بهره برداری برسد.

وی با بیان اینکه از ابتدای شروع دولت تدبیر و امید وزارت نیرو توجه و عنایت خاصی به بخش روستایی به ویژه آبرسانی روستایی داشته ادامه داد: در همین راستا دولت برای نخستین بار ردیف مالی با اعتباری بالغ بر 400 میلیارد تومان جهت احداث و تکمیل مجتمع های آبرسانی روستایی و همچنین هزار و 500 میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی جهت آبرسانی روستایی اختصاص داد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور اضافه کرد: همچنین در بودجه سال 96 فارغ از اعتبارات صندوق توسعه ملی ، اعتباری بالغ بر هزار و 130 میلیارد تومان در بخش روستایی در نظر گرفته شده که این نشان از توجه دولت به بخش روستایی است.

حساسیت آب در بوشهر بالاست

معاون عمرانی استاندار هم در این مراسم با بیان اینکه کمتر از 10 درصد آب مصرفی استان از بوشهر تامین شده و مابقی از منابع آب استان های فارس و کهکیلویه و بویراحمد جبران می شود گفت: این امر باعث شده تا حساسیت آب در استان بسیار بالا باشد.

محمدحسن باستی ادامه داد: پیگیر ایجاد آبشیرین کن ها باشیم. از این رو آبشیرین کن کنگان به بهره برداری رسید و آبشیرین کن بوشهر با 10 هزار متر معکب هم مراحل آزمایشی خود را می گذارند. پروژه های دیگری هم در دستور کار است.

معاون امور عمرانی استانداری بوشهر به بیان اینکه طاهریان پور از نیروهای متخصص، جوان و متواضع استان بشمار می رود، گفت: نصوری نیز از چهره های نام آشنا در عرصه مدیریت استان بشمار رفته و همواره شاهد عملکرد مثبت ایشان در سمت های گذشته بوده ایم.

 


***خلیج فارس

[کد خبر:AJ19524]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


نوشتن دیدگاه

جدیدترین مطالب