Zzzx118870.jpg

 

آینه جم- برای نخستین بار عوارض آلایندگی عسلویه سهم استان های فارس و هرمزگان هم شد.

این تغییر براساس پیگیری نمایندگان سابق این استان ها رقم خورد و به دلیل اختلافات پیش آمده درباره آئین نامه توزیع و سهم هر استان از عوارض آلایندگی که باید توسط سازمان محیط زیست تدوین می شد، پرداخت آن طی حدود دو سال گذشته معلق گردیده بود.

 

طبق اعلام استاندار هرمزگان، 77 میلیارد تومان عوارض آلایندگی عسلویه به حساب خزانه این استان واریز شده است. به گفته دوستی، این موضوع مطالبه چندین ساله بوده و سهم هرمزگان از عوارض آلایندگی عسلویه ۱۱.۹ درصد کل مبلغ تعیین گردیده است.

 

مدیرکل مالیاتی استان فارس هم گفته: برای نخستین بار 153 میلیارد تومان به عنوان بخشی از عوارض صنایع آلاینده عسلویه به استان فارس پرداخت شد که بین شهرداری ها و دهیاری های متاثر از این آلودگی ها در شهرستان های لامرد و مهر توزیع می شود.

 

به گفته وی، سهم فارس از کل عوارض آلایندگی پارس جنوبی 23.8 درصد است.

 

با این حساب، بیش از 35 درصد عوارض آلایندگی پارس جنوبی به دو استان همجوار بوشهر رسیده و با توجه به توان رایزنی مسئولان این استان ها، اگر سهم این استان ها از برابر استان بوشهر شد، نباید تعجب کرد.

[کد خبر:AJ46941]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم

کانال تلگرامی پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم