000000002245.jpg

 

آینه جم- عبدالرحمان دریانورد- شهروند عسلویه

همانگونه که مستحضرید، پس از گذشت زمانی که با پیدایش منابع عظیم گازی در شهرستان های جم و عسلویه استان بوشهر، مقامات کشوری نیز متوجه ضرورت حیاتی ایجاد یک راه مواصلاتی میان این دو منطقه زرخیز جنوبی با دیگر نقاط ایران از طریق اتصال به استان فارس شدند، یک جاده کمربندی از شهرستان فیروز آباد فارس و با عبور از منطقه کوهستانی جم تا مقصد عسلویه احداث و مورد بهره برداری قرار گرفت.

درپی آمد چنين اقدام حیاتی، اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای نیز مبادرت به نصب تابلوهای علایم جاده ای می کنند. بنابراین با توجه به اینکه مبدا این راه، یکی از نقاط استان فارس و مقصد نهایی نیز شهر عسلویه می باشد، علی القاعده می بایست این تابلوهای راهنمایی نشان دهنده فواصل مختلف مکانی و جاده ای تا رسیدن به مقصد یعنی شهر عسلویه باشد که انتهای این راه است. 

اما متاسفانه معلوم نیست چرا به گونه ای گمراه کننده، بر سطح تابلوهای راهنما که هم اکنون در نقاط مختلف این راه نصب شده است، بجای کاربرد عبارت شهر عسلویه و یا حتی عسلویه از عبارت پارس جنوبی که شامل منطقه‌ای وسیع و طولانی از ابتدای شهرستان کنگان تا انتهای شهر عسلویه می باشد استفاده گردیده که این خود یکی از معایب فنی و غیر مهندسی شده راه مذکور است.

لذا با عنایت به مراتب فوق و احتمال سردرگمی هایی از این بابت، ضرورت انجام اقدامی عاجل در تصحیح این اقدام است که اتفاقا هم باعث اتلاف وقت عابران شده و هم اینکه با توجه به ذهنیت های دیر پای منطقه‌ای، نوعی بی توجهی کامل به مردم عسلویه و مناطق پیرامونی آن تعبیر می شود که روزانه شاهد بار ترافیکی صدها وسایل نقلیه کوچک و بزرگ بوده و متحمل عوارض زیست محیطی آن هستند.

با امید به بذل عنایت ویژه نسبت به اين امر، توفیقات روز افزون مدیریت محترم آن سازمان را از درگاه خداوند متعال خواهانم.

[کد خبر:AJ43850]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم

کانال تلگرامی پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم