
آینه جم- امام جمعه شهرستان دیر در موضعی شجاعانه فرموده اند: شورای راهبردی پتروشیمی های منطقه پارس مربوط به اینجا است و اینکه استانداری بخواهد برای هزینه کرد اعتباراتش تصمیم بگیرد را نمیپذیریم.
و اما چند نکته در تکمیل فرمایشات ایشان:
۱- شورای راهبردی پتروشیمی های منطقه پارس همانطور که از اسمش پیداست متشکل از پتروشیمی های بخش خصوصی فعال در این منطقه بوده بنابراین اعتباراتش می بایست در کمیته اجرایی تعیین شده توسط خودشان تخصیص پیدا کرده و بمناطق متاثر تعلق گیرد.
۲- هم اکنون تخصیص عوارض آلایندگی پالایشگاه های گازی و نفتی بعنوان آلوده کننده ترین صنایع دولتی فعال استان بوشهر در ید سازمان برنامه بوده و رعایت عدالت و شفاف سازی در میزان تخصیص آن مورد مطالبه ماست.
۳- مانور عجیب مدیران روی اعتبارات اندک شورای راهبردی بعنوان بخشی خصوصی منجر به درسایه قرارگرفتن اعتبارات به نسبت چشمگیر نفت گردیده و بنظر این نحوه پرداختن به موضوع، نتیجه ای جز خیز دولت برای یک کاسه نمودن کل اعتبارات مسئولیتهای اجتماعی را در پی نخواهد داشت.
۴- کمیته اجرایی ملزم به تخصیص اعتبار به طرح هاییست که از جانب چهار فرمانداری شهرستان های جنوبی و ادارات کل معرفی گردد و فرمانداران بعنوان نمایندگان عالی دولت در این مناطق حضور دارند پس نیازی به خروج تصمیمات از این حوزه نیست.
۵- استان بوشهر دارای تراکم شگرفتی از تاسیسات نفتی و گازی متعلق به بخش دولتی در خود است که هرساله عوارض چشمگیری را به مجموعه استانی پرداخت می کنند بر این اساس استان موظف به تصمیم راجع به نحوه تخصیص اعتبارات نفت است و بهتر است اعتبارات بخش های دولت و خصوصی با هم مخلوط نشود.
* پترونا/سجاد محمودی
اخبار مرتبط:
به گزارش آینه جم؛حجتالاسلام والمسلمین حسيني امام جمعه دیر در
آینه جم- استاندار بوشهر:اجازه نمي دهم بدون هماهنگي با معاونت سياسي