00000000000000000000000000000000000000000000000000000400405.jpg

 

 

 آینه جم؛  معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: قرار گرفتن در محیطی با میزان بالایی از آلودگی به کرونا و مرطوب شدن ماسک با قطرات تنفسی، عطسه و سرفه، طول عمر لایه فیلتر ماسک را کاهش می‌دهد و در نتیجه احتمال ورود ویروس به مجاری تنفسی افزایش می‌یابد.

 

به گزارش آینه جم  جعفر زارعی زاده  بیان کرد: ماسک‌ لایه‌ای حفاظتی دارد که به عنوان فیلتر عمل می‌کند و تا ۸۰ درصد می‌تواند از ورود ویروس به داخل مجاری تنفسی اعم از دهان و بینی جلوگیری کند.

 

وی افزود: اگر فرد به هر دلیلی در محیطی با احتمال میزان بالای ویروس مانند بیمارستان یا مکان‌های پرجمعیت قرار گیرد، طول عمر فیلتری که در ماسک وجود دارد کاهش می‌یابد، بنابراین توصیه می‌شود با هر بار قرار گرفتن در چنین محیطی حتی به مدت کمتر از ۴ ساعت، ماسک تعویض شود.

 

زارعی زاده اضافه کرد: همچنین خیس شدن ماسک به بافت این لایه آسیب می‌رساند و هر بار عطسه یا سرفه که ماسک را خیس کند کارایی ماسک را از بین می‌برد و احتمال اینکه بتواند جلو آلوده شدن به ویروس کرونا را بگیرد کم می‌شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهریادآورشد: ماسک زدن به تنهایی کافی نیست بلکه فاصله گذاری اجتماعی تا ۱.۵ متر و تهویه مناسب هوا از دیگر مولفه‌های ضروری پیشگیری است که بسیار بر آن تاکید می‌شود.

 

وی گفت: تهویه مناسب هوا در محیط‌های سربسته در پیشگری از شیوع ویروس اهمیت بالایی دارد چرا که با ایجاد جریان هوا تراکم ویروس و در نتیجه احتمال انتقال ویروس کاهش می‌یابد بنابراین توصیه می‌شود در این گونه فضاها به ماسک زدن بسنده نشود و نقش تهویه به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.

زارعی زاده افزود: باز گذاشتن پنجره و حتی استفاده از یک فن، با ایجاد جریان هوا سکون ویروس را در هوا از بین می‌برد و لود ویروس را در هوا کاهش می‌دهد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: هر چند میزان حرکت ویروس را نمی‌توان به طور دقیق بیان کرد اما به طور غالب احتمال برد بیش از ۱.۵ متر کم است، بنابراین با توجه به اینکه حتی با صحبت کردن ممکن است قطرات تنفسی پرتاب شود حتی در صورت ماسک زدن نیز لازم است این فاصله رعایت شود.

[کد خبر:AJ34263]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


نوشتن دیدگاه

جدیدترین مطالب